Fem tips til deg som skal ha påskeferie


Endelig er det påskeferie, og ferie er et kjærkomment avbrekk i en ellers meget hektisk hverdag.

Her følger noen egenlagde tips for å nyte ferien maksimalt, fra en «flink pike» til dere andre som også skal gå fra en hverdag i 110km/t til 0 km/t.

 

1. Vær leken

Slipp deg løs, handle inn masse påskegodt, dra på påskeeggjakt, les krim og mest av alt; ak, gå på ski og vær masse ute (hvis været er komfortabelt). Det er lenge til snøen kommer neste gang og jeg skal i alle fall nyte siste rest av vinteren. Husk solfaktor!

 

2. Logg av

Feriene mine nytes offline. Påskeferien er intet unntak. Så mobilen, med tilhørende mailboks og apper får muligheten til å kjøle seg ned etter å ha holdt høy temperatur ellers i hverdagen. Det er mye lettere å være mentalt tilstedeværende og koble av når man ikke har jobb-tanker kvernende gjennom hele ferie.

 

3. Sitte ute i sola med en god bok

Å lese en god bok i påsken er bonus. Når sola skinner kan man krølle seg opp i utemøblene med ullteppe og påskemarsipan. Etter mørketiden (i den grad det kan kalles det her i sør) higer i alle fall jeg etter lysere vær og lengre ettermiddager med kveldssol. Det er en god grunn til at nordmenn elsker sol og godt vær. Vi nyter all solen vi kan få!

 

4. Les deg opp på noe du synes er spennende ? for meg: NTP  

Jeg gleder meg også til å lese igjennom Nasjonal Transportplan, regjeringens satsing for samferdsel frem til 2029 i ro og mak. For Oslo har denne planen mye å si, og 15 milliarder som er satt av til ny Oslotunnel for jernbanen er gode nyheter. Dette i tillegg til Intercity-utbyggingen som i sin tur skal knytte Østlandet sammen. Dette er godt nytt for alle pendlere.

 

5. Nyt livet

Jeg ser virkelig frem til rolige dager sammen med min bedre halvdel, venner og familie. God mat, god drikke, trening, skitur, topptur og serier står høyt på min agenda!

 

Legger ved link fra et intervju i DN i forbindelse med sommerferien 2016

http://www.dn.no/jobbledelse/2016/07/04/2006/Arbeidsliv/-hverdagen-min-gr-i-110-kmt-ferien-min-i-0-kmt

 

God påske! Aina

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits